Hands-On cursus: Restaureren

Trainer
 
Marco Gresnigt is in 2005 cum laude afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. In januari 2012 is hij gepromoveerd op de  adhesieve bevestiging van facings. Hij is werkzaam op het centrum voor bijzondere tandheelkunde in het Martini Ziekenhuis Groningen waar hij zijn dagelijkse behandelingen uitvoert met behulp van een operatiemicroscoop.
 
Aan de universiteit van Groningen verricht Marco onderzoek op het gebied van de restauratieve/adhesieve tandheel-
kunde en doceert hij de esthetische en reconstructieve tandheelkunde. Hij geeft zowel nationaal als internationaal lezingen en cursussen op dit gebied. Sinds 2014 is hij lid van de internationale Bio-Emulation groep.
 
Programma
 
De cursus bestaat uit een presentatie en een hands-on gedeelte. Tijdens de presentatie laat expert Marco Gresnigt u kennismaken met een nieuw kleurenconcept, de evolutie naar een vereenvoudigde werkwijze. Vervolgens wordt het protocol voor kleurbepaling toegelicht met aandacht voor do’s-and-don’ts en een kleurbepaling op een cursist. Aan
het eind van de presentatie worden de eigenschappen van het universele kleurenconcept GC Essentia en de directe toepassing in de praktijk besproken.

In de Hands-on sessie gaat u zelf aan de slag. Tijdens deze training staat de vereenvoudiging van het layering concept centraal: snelle en efficiënte individualisatie, vormgeving, oppervlak- testructuur en afwerking. Dit wordt stap voor stap toegepast in de vervaardiging van tandklasse IV.
 
Praktische informatie
Wanneer? Eendaagse training op 7 of 8 december 2018 van 9 tot 17 uur
 
Waar? Opleidingscentrum GC Europe Campus, Interleuvenlaan 33, 3001 Leuven 
 
Kosten: € 250,-* incl. koffie/thee/lunch
  • Opties: diner € 39,-* 
  • Hotel overnachting € 119,-*.
Beiden voor de avond en nacht
voorafgaand aan de training.
* Alle prijzen zijn excl. BTW
 
Samenwerking: Henry Schein en GC

Interesse deze hands-on cursus bij te wonen? 

Vul snel uw gegevens in en wij zenden u zo spoedig mogelijk een bevestiging van uw inschrijving: