Henry Schein Eventpagina

Op deze pagina kan u alles lezen over de verschillende soorten evenementen die Henry Schein voor u organiseert. Via de "klik hier" knoppen kan u alle evenementen raadplegen en u ook inschrijven. Indien u op de hoogte wenst gehouden te worden over onze events en graag uitnodigingen in uw mailbox ontvangt, kan u zich registreren via het formulier aan de linkerkant van uw scherm. 

Meeting Days

Ontdek de Henry Schein Meeting Days: lezingen & hands-on workshops bij u in de buurt. Met daarbovenop nog eens scherpe exclusieve promoties en fabrikantenstands.

Meeting Days

Food For Thought

Op onze Food for Thoughts nodigen we u graag uit voor een avond waarin we business and pleasure combineren. Bij Henry Schein helpen we u graag om de efficiëntie in uw praktijk nog te verhogen. Onze Food For Thoughts staan telkens in het teken van één thema, bijvoorbeeld ergonomie in de tandartspraktijk. Wij onderhouden goede contacten met enkele vakspecialisten die u op deze avonden de trends binnen hun specialisatie toelichten en u tips en tricks meegeven die u in de praktijk kan omzetten. Na het educatieve gedeelte praten we graag nog even bij. 

Food For Thoughts

Thursday Tea Time

Het ConnectDental team bestaat uit 3 productspecialisten, allen tandtechniekers van opleiding, met gespecialiseerde kennis op het dentale gebied. Zij bezoeken tandartsen en begeleiden u om samen digitaal aan de slag te gaan. Elke donderdag organiseren zij een opleidingsnamiddag die telkens een ander onderwerp over digitalisering behandelt. 

Thursday Tea Time

Beurzen en sponsoring

Henry Schein Dental neemt internationaal deel aan de grote tandheelkundige beurzen en sponsoring-evenementen. 

Sponsoring

 

Logo_HS_Dental_rgb-1.jpg

Wil u graag uitnodigingen ontvangen voor onze events? 

Laat dan hier uw gegevens na en we houden u tijdig op de hoogte over alle evenementen: