Thursday Tea Time

 

ConnectDental Teamleader Jean-François Brusselle geeft iedere donderdag van 14 tot 17 uur opleidingen in het kader van dentale digitalisering. 

 Kostprijs cursussen: 

  • ConnectDental-klanten*: Gratis
  • Niet-ConnectDental-klanten: € 150

* Als u uw scanner, licentie of software kocht bij ConnectDental bent u ConnectDental-klant

Kalender

7 november 2019 - Vilvoorde: 3Shape Dental Desktop: hoe haal ik meer uit mijn systeem?  

U bent reeds een Trios gebruiker, maar hoe tilt u uw digitale workflow tot the next level? Ontdek de nieuwe applicaties: smile design, treatment, patient monitoring en nog veel meer.

14 november 2019 - 9 tot 12 uur - Vilvoorde: Basiscursus Ortho Analyzer door Isabelle Savoye (250 euro)

Isabelle zal met u de scanner en de eerste toepassingen in Ortho Analyzer overlopen. Vervolgens gaat ze over tot het vervaardigen van een sokkel en nadien tot het segmenteren van de tanden voor het maken van set-ups.

21 november 2019 - Vilvoorde: 3Shape IBT (indirect bonding tray) + 3D-printen

In deze opleiding overlopen we de volledige workflow van de 3Shape Ortho Analyzer Indirect Bonding, inclusief 3D printing (NextDent 5100 en Formlabs Form2).

5 december 2019 - Vilvoorde: Design studio + frezen + materialen

Jean-François Brusselle toont u hoe te designen met de Trios om nadien een kroon te frezen. Leer ook welke materialen u het best kan gebruiken. Voor het frezen van onze restauraties gebruiken we de nieuwe DWX-42W van DG Shape (Roland).

12 december 2019 - 9 tot 12 uur - Vilvoorde: Cursus Ortho Analyzer voor gevorderden + 3D-printen door Isabelle Savoye (250 euro)

De cursus zal bestaan uit de volgende onderdelen: Bracket Placement, Bracket Transfer, Appliance Designer en 3D-printing. Aan de hand van enkele specifieke cases beantwoordt Isabelle Savoye al uw vragen.

thursday teatime2.jpg

Interesse om deel te nemen? 

Kies de opleiding welke u wenst te volgen en schrijf u snel in! Wij bevestigen zo spoedig mogelijk uw inschrijving: